Как Работим?

Нашата програма е разработена така, че в максимална степен да отговори на твоите нужди спрямо нивото на опит, хранителната и тренировъчна култура, които имаш. В програмата ние залагаме на активно взаимодействие, комуникация и подкрепа, така че ТИ да извървиш най-краткия път към твоята топ форма!

Често Задавани Въпроси

Empty
Как мога да се присъединя към програмата?

Преди да започнем съвместна работа е нужно да проведем предварителен разговор, за да разберем какви точно са твоите цели, какви затруднения имаш и какво е твоето моментно състояние.

Какво ще бъде, ако до сега не сте работили с хора с моите проблеми?
Преди да започнем работа с всеки наш клиент ние задължително провеждаме опознавателен разговор, който е насочен имено към това да разберем повече за човека отсреща, какви са неговите проблеми, трудностите, които е срещал до момента и дали можем да му помогнем.
Какво се очаква от мен?
Най-кратко казано: отдаденост, активна комуникация и постоянство. От теб се изисква да знаеш защо искаш промяната, какво ще ти донесе това да я постигнеш, как би се чувствал, ако не успееш да я постигнеш, да изпълняваш дадените указания и поставени задачи, готовност да даваш и получаваш обратна връзка за твоето представяне, така че заедно да вървим напред.